Post by brumdiretaswell on Feb 23, 2022 10:41:14 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja® 2022 version ▞▞▞
Fruit Ninja® Arcade zrnx
Fruit Ninja Minecraft • igri.top - Игри
Плодова нинджа - Статии - RecipeByPhotos
Хубаво най-добро за двама играчи, а не за един играч
Благодаря, че поправихте грешката, но събитието Не знам какво се случи
Търсех някои офлайн игри, които да играя на дълги пътувания, когато търся офлайн игри, показа това, исках да го тествам, така че изключих моя wifi и ми каза проверете връзката си, защото можем да се присъедините към сървър или нещо подобно😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑, когато търсих офлайн игри, ТОВА СЕ ПОКАЗВА БУКВАЛ НА ВТОРАТА, КОЕТО ПРЕДВИТАТЕ НАДОЛУ, и защо имате нужда от wifi? Не е като да се биете с други играчи, но въпреки това играта е наистина хубава😀
Тази игра е супер гот.
Преди няколко години тази игра беше гладка. Но сега, дори в моите сравнително скорошни телефони, тя е адски накъсана.. Поне можете да дадете опция за графика, за да мога да я играя гладко, вместо да имам този проблем.
От както се ъпдейтна върви тягостно,не е същят мазньоч като преди.
Car Parking Multiplayer Simulaatio fmvq
всеки път, когато се опитам да играя играта, тя просто се зарежда и след това екранът става черен и пише Fruit Ninja е спрял
Друга мобилна игра, съсипана от ъпдейти, мисля... Е, режимите не са се променили, но блейдовете вече идват само от каси и магазина, без основни изисквания за отключване. Освен това се изисква интернет по някаква причина, а мини игрите и способностите на блейдовете са изчезнали. Може и по-добре, може и по-зле.
Имам интернет връзка, по-бърза от скоростта, с която гладните сомалийски деца биха яли на бюфет и въпреки това играта продължава да ми казва "Неуспешно свързване със сървъра. Моля, проверете вашата интернет връзка и опитайте отново." Опитах пак милион пъти и нищо не се получава. разочарован
Бърз поглед: Каналът Fruit Ninja RecipeByPhoto се състои от колекция от ... от няколко различни устройства, включително VR, iOS и Android устройства. Аз.
Най-забавните и бързи 5-минутни игри на Android и iPhone
Невероятна, пристрастяваща и удовлетворяваща игра, която има предизвикателства и мисии, както и различни режими на игра. Единствената причина да свалям звезда е, че наскоро ми отнеха секция с мини игри, която беше любимата ми секция. Но все още е много забавно и ако добавят обратно секцията за мини игри, бих го харесал още повече.
Обичайте играта. Липсва ми възможността да играя с моя S-Pen в моя Note20, както можех да правя на по-старите Notes. Моля, приложите това. Благодаря!
Играта няма да спре да се срива и ми казва да актуализирам играта, но всичко, което направи, е да си губя времето.
Mattel Fruit Ninja
Микави да еба фрут нинга от зад
Харесвам играта, но продължаваше да замръзва и да се срива толкова зле, че я деинсталирах. Чудя се дали приложението прави много повече от игри. Нещо се случва със замръзването и отнема много време за зареждане на pgs.
Nogo e qaka
Moq рекорд e 5009
Имам хак вие тапачи
Спомням си, когато използвах играта с точки преди няколко години, беше толкова просто, колкото използването на starfruit за закупуване на страхотни козметични ножчета, но сега просто изглежда, че всичко изисква пари
Какво ново в последната версия на Fruit Ninja за iOS и ...
На classic ми е 0, защото не съм го опитала все още. На аркада ми е 427, а на zen 204. Не играя с хак. Просто съм дете и не мога като вас. На 10 съм. Както и да е. Препоръчвам ви тази игра. Много е яка. Там се учиш на бързина, рефлекси и какво ли не още!!! Теглете. Заема място 93,07 някъде там.
Страхотна игра. Твърде много реклами. Една или две след всяка игра и „гледайте“ реклама, за да получите безплатни бонуси. Това почти прави играта твърде разочароваща за игра, въпреки че е невероятно забавна. Всички прекъсвания на рекламите ме карат да играя по-малко, не повече.
Най-лошата игра някога! Зареждането отнема 15 минути и рекламите продължават да се надяват всеки път. Давам 1 ⭐ за тази игра, защото когато играя мултиплейър режима с моята малка сестра, той продължава да удря! Много лоша игра. Преди 2-4 години беше добре, но сега какво се случи. Дори не си помисляйте да изтегляте тази игра!
Ами😒малко е скучна...бъгва се и т.н.
Обичах да играя тази игра през цялото време, но не ми харесва колко различно е получаването на остриета, когато тогава можехте просто да ги купувате лесно, сега трябва да ги печелите и всички тези неща. Има и неща, които бяха достъпни в старата версия, която сега „предстои скоро“, сякаш вече не съществуваше. Това не е като Fruit Ninja, която познавам и обичах и не ми харесва как Fruit Ninja Classic струва пари.
Мнооооого тъпа игра
Cnt even load винаги показва проблем, когато се опитах да играя👎👎👎👎
Супер игра
Много ми харесва тази игра, която играя от много години и съвсем наскоро я получих отново. Но току-що купих нещото със златния нож за $12,99, след което го синхронизирах с моя акаунт в Google Play и след това ми отне покупката. Много съм разочарован и бих искал покупката ми да бъде възстановена.
Ne e koi znae kakva igra no gore dolu q biva.
Все още е забавно, но новата актуализация е скучна в сравнение с предишната. Преди можех да използвам моята S Pen, за да играя играта, но сега мога да я използвам в играта само, за да докосвам нещата, играта няма да ми позволява да нарязвам с моята S Pen каквото и да е и е наистина досадно, рестартирах моята телефон, деинсталирах и преинсталирах играта, за да видя дали изобщо ще помогне и разбрах, че не е моят телефон, а играта, не ми харесва, моля, сменете я обратно. Тогава вероятно ще дам по-висока оценка
Ужасна е преди ми еареждаде а сега не
Тази игра е много хубава. Иснеглетесия
Страхотна игра за игра в свободното си време. Това е доста пристрастяващо и е много забавно! Рекламите могат да станат досадни, но така или иначе е само с всяка игра. Забавна игра, определено бих я препоръчал!
супер
Има някои популярни игри като Fruit Ninja, Subway Surfers и др. Можете също да играете тези аркадни игри на телефоните си с Android.
Разделът с магазини е разочароващ. Прекарвайте време в битка и печелете жетони само за закупуване на доджо и остриета, които нямат специални правомощия. Повечето от предметите казват „сенсей изследва тази сила“, което е ченге, тъй като предметите нямат никакви правомощия. Моля, поправете това.
Step inside the Fruit Ninja universe and experience a slice of virtual reality like never before. Play Fruit Ninja VR now!
Fruit Ninja е страхотно, аркадна, екшън,Пъзел, единична игра и мултиплейър видео игра, разработена от Halfbrick. Това е най-добрата сочна екшън игра,
Welcome to the dojo, ninja. Your objective: become a master of slicing fruit! What better way to do that than play Fruit Ninja, the original hit
Fruit Ninja® Spillehall sqc
,моя репорт е 1000
Не е кой знае колко яка
Fruit Ninja® Arkadne igre qbz
Играта е яка,но много забива. Управете я!!!
добре, така че всеки път, когато покачвам ниво по някаква причина, всички активи все още правят основната си анимация, но играта ме замръзва в изравнения екран. така че да се надяваме, че някога можете да поправите това
играта е наистина интересна, но някои добавки са обезпокоителни. Има добавка за глупавата игра "Rise up" и не може да бъде затворена, докато не изгледаме цялото видео и не пуснем демо🤮 моля, поправете го
Fruit Ninja винаги е била една от любимите ми игри от последните толкова много години. Дори децата ми го играят с удоволствие. Преди два дни се актуализира автоматично. Показва предстоящи допълнения. Единственият ми проблем е новата музика, когато плодовете се нарязват. Можем ли да върнем стария. Това не е „музика за уши“, както беше предишната. Това е смущаващо и дразнещо, не е в потока на играта. Синхронизирането също е далеч. Не е в синхрон с нарязването на плодовете.