Post by brumdiretaswell on Feb 23, 2022 10:53:21 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Sackboy! Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Sackboy! Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód több aranyat ▞▞▞
▞▞▞ Run Sackboy! Run! 2022 version ▞▞▞
Imádom ezt a játékot, de késik!!
Tényleg azt hiszi, hogy ez szívás, a jobb verzió jobb volt
EZ A JÁTÉK ANNYIRA SZÓRAKOZÁS ÉS FÜGGSÉGKÉPÍTŐ, HOGY REGGEL 2 ÓRÁT 29 PERCET JÁTSZOTTAM EZT A JÁTÉKOT!!! Az is jó lenne, ha építhetnénk és testre szabhatnánk egy házat a bábnak, hogy egy kis szünetet tarthasson a sok rohanástól.
Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, az az, hogy azt írja ki, hogy csatlakozz a Facebookhoz, és amikor rákattintok, eltűnik. Azt hiszi, hogy nem jelentkeztem be, de mégis. Öt csillagot adok, ha kijavítod. Van egy Amazon fire HD 8-am. Egyébként remek játék!
Run Sackboy! Run! Arcade qim
Mikor futok eltűnik előttem a talaj és sokszor a levegőbe futok.Ha kijavítják 5 csillag
Nem lehetett lejátszani, nem működne
A telefonom (Xiaomi mi 10lite) azt mondja, hogy a játék verziója régi, vagy ilyesmi. Sajnos lejátszhatatlan, mert nagyon lemarad! Lejátszhatatlan...
A little big planet a legkreatívabb játék, amit valaha láttam, és a valaha volt legjobb advencherekkel rendelkezik, és nagyon szórakoztató pályák és főnökök!!!!!!!!!!!Az Lbp 2 és 3 rajongójaként szomorú látni, hogy ezt a játékot nem frissítették 4 éve, de a játék olyan szórakoztató, mint az Lbp 3 és 2, de csak azt szeretném, ha ez a játék csak egy kicsit frissítené, és ez boldoggá tenne.
Valahányszor játszom, lefagy, és nem tudok mit csinálni. Kérlek javíts, mert szeretem a kis nagy bolygót!!!
Nagyon nagyon nagyon jó
De nem tud csatlakozni a Facebook vagy PlayStation hálózathoz sem. Megpróbált kapcsolatba lépni Önnel e-mailben, de az e-mail nem sikerült, mert a címzett nem található.
Csak ajánlani tudom el lehet húzni vele az időt!!!!:-)
Ez egy nagyszerű játék, de van egy probléma.Nem engedi, hogy összekapcsoljam a Facebook-fiókomat. És az R.S.B.R díj nem adja nekem az utalványt. Kiérdemeltem. A játék csak frissítésre szorul. Kérjük, javítsa ki.
K......jó ez a játék !
nem is működött
Nagyon csúnya és késleltetett
Alapvetően szeretem a kis nagy bolygót a PSVITA-n, de soha nem tudtam, hogy Android-eszközökön is elérhető, ezért nagyon elégedett vagyok vele. (nagyszerű játék)
Csodálatos játék, a gyerekkoromra emlékeztet, amikor ezzel az összes LBP-vel játszottam PS3-on. Az eredeti játékok hangsávjainak hozzáadása nagyszerű, és egy olyan opció hozzáadása, amellyel ötleteket kaphat az LBP konzolos játékokhoz, szerintem nagyszerű ötlet. Egyáltalán nem ütköztem hibába vagy problémába. A játék szórakoztató, és eszembe jut, amikor először lépek be a kertekbe, az Avaloniába vagy először a kanyonokba. Az összes eredeti LBP-ötletre hivatkozik a játékra, és éljünk az LBP-vel mobilon.
Imádom :3 Még nem is játszottam om
Imádtam a kis nagy bolygót, és ez a játék visszavezet a fiatalabb időkbe.NAGYON, kicsit olyan, mint az LBP3 és az LBP2 együtt. Annyira jó
A játék szórakoztató, de 5 másodpercenként késik
Tényleg fantasztikus játék. De olyan sokáig tart egy szint tisztázása anélkül, hogy olyan hibákat követne el, amelyek visszatalálnak az elejére, ami szinte lehetetlen telefonos alkalmazásjátékként. Úgy tűnik, fizetnie kell azért, hogy kevésbé legyen frusztráló. Ez alattomos módszernek tűnik a vásárlások kikényszerítésére.
Imádom a játékot, de van néhány probléma... Nem tudok csatlakozni a Facebookhoz, és feloldottam az LBP3 jelmezeit, de folyamatosan hibaüzenetet ad, amikor megpróbálja letölteni az utalványt, plzz javítást!!!
Run Sackboy! Run! Arkādes spēles dyqf
Összegyűjtöttem az összes speciális matricát, hogyan használom az rbsr inget
nem lehet teljes sikoly
nem szeretem i
Ez a játék fantasztikus
Szórakoztató, de nagyon ismétlődő, és úgy tűnik, hogy nem csatlakozik sem a Facebookhoz, sem a psn-hez, így nincs ranglista vagy több platformos jelmez.
Az ugyanazon helyről valò kezdés hamar egyhangúvá válik, jobb lett volna ha valódi pályák lennènek benne ès nem pedig egy vègtelenített pálya
szorzó nem működik
Imádom ezt a játékot, de kölcsönadom, 90 pls 😡
Ez egy nagyszerű játék. Az egyetlen problémám az, hogy be vagyok jelentkezve. De nem kapok utalványt egyik jelmezre sem. Meg tudnád ezt javítani kérlek?
Run Sackboy! Run! Аркади ypy
Szép! nagyon szép! Ajánlom
Imádom!!!!!
Tökéletes de nekem tetszik.
Metal Soldiers 2 ایکشن uvw
Ez a világ legjobb játéka!!!!!!!!!!!!!
Jó de kb 1óráig vártam hogy letöltése😘