Post by brumdiretaswell on Feb 23, 2022 11:05:43 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Marmor missioon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Marmor missioon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatult punkte ▞▞▞
▞▞▞ Marmor missioon 2022 version ▞▞▞
Hea aega raisata, kuid kontrolliga pole kõige lihtsam toime tulla
Mulle meeldis seda tasuta mängida ja kasutada seda stressi leevendamiseks
Halvim mäng üldse, nad tahavad, et me ainult reklaame kogu aeg vaataksime, installige see mäng ainult siis, kui soovite reklaame vaadata
Väga hea kiire mäng aitäh, naasev mängija ja uus telefon, mis oli teises telefonis, mis mul oli.
Mängimine meeldis, kuid mõne aja pärast see kordub...
마블 미션 퍼즐 vwl
Nautis, siis lülitus järsku mullilaskmismängule ja kõik edusammud kadusid. Desinstallimine.
Mõnus tempokas lõbu, meenutab lapsepõlve. Minu arvates pole siiani ühtegi reklaamivideot, mis on suurepärane.
Tunnike meeletut meelelahutust ilma tasemepiiranguteta või nii näib. Erineva raskusastmega väljakutseid.
Mäng on hea, kuid reklaamid on naeruväärsed
Hakkasin seda mängu mängima umbes kuu või 2 tagasi ja mul on 230-250 pomm. see ei tööta..ei plahvata ja te pole seda mitu päeva parandanud, ma ei saa seda mängida, sest pole lõbus mängida, kui pomm ei tööta.. see on sellel tasemel raske.. see juhtus enne parandama
Liiga palju reklaame, ma ei saa seda mängu mängida, kui lisad ilmuvad iga 3 sekundi järel! Paranda see ära
See on endiselt lihtne etapis, kuid see tundub olevat lahe
Olete petturid, ma annan teie mängule Marble Mission 2. koha.
Marmură Misiune Puzzle ocs
Algusest peale väga hea.
Hästi tehtud, ma naudin seda mängu palju rohkem, kui arvasin. Lihtne lihtne ja lõbus.
Nagu üks mu esimesi mobiilimänge, Stoneloops of Jurassica. Armastad nostalgiat ja lihtsat mängu!
siiani on mul terve ilmatu 5 taset, milleni ma veetsin rohkem kui poole ajast nendel tasemetel reklaame vaadates või viisakalt vältides ennatliku arvustuse kirjutamist... EI OLE SIISKI AIMU, KUI MA NAUDAN SEDA MÄNGU.
Ja Facebookiga ühendust ei saa, mobiilivormingu korral installige uuesti. Esimesest tasemest alates peame mängima.
See on tõesti elumäng
just alustanud mängu ja soovid arvustus
Ma armastan mängu, aga ma ei tea, miks inimesed ütlevad "reklaame on liiga palju", lihtsalt sulgege wifi, aga ka suurepärane rakendus 👏👏💫💫💫💫
liiga lihtne ja segavaid reklaame täis ei installi
Mida sa suitsetasid, kui selle mängu kujundasid? Pärast teatud taset ei saa te enam edasi minna. Kui te selle renoveeriksite, oleks see VÄGA VÄRAV mäng.
Liiga palju reklaame....30ndad siis 10ndad. Piisavalt masendav eesmärgi saavutamiseks, siis reklaamid. Suurepärane mäng, natuke liiga palju reklaame.
Hea mäng, kuid tase 332 on väga võimatu
verine kiddie mäng ma mängisin seda mängu 30 aastat tagasi flammin kahur tulistab kuhu iganes tahab n kui lähed värve vahetama, on tal oma mõistus, ta valib värvi, mida sa ei taha ......Karu pole õnnelik
Olen selles mängus mänginud peaaegu 300 taset. See pole midagi erilist, väga otsekohene. Kahjuks, kui te näitaksite mulle taset 20 ja 200, ei suudaks ma vahet teha. Mängus pole piisavalt muudatusi, lihtsalt sama asi ikka ja jälle. Ma ei tea, kas see 300 juures muutub, aga see paljude tasemete arv tundub olevat pikk aeg ilma uue mängumehaanikata või raskuste suurenemiseta. Muusika on korduv, nii et lülitasin selle välja. Taseme esteetika eriti ei muutu.
Mäng on hea, kuid liiga palju reklaame
Madal kaadrisagedus, mitte sujuv, kohutav muusika, liiga palju reklaame
Mäng on fantastiline, kuid reklaamid on kohutavad. Ma maksaksin reklaamide eemaldamise eest ja hindaksin 5 algust.
Pole hea mäng, see pole nagu marmorist originaal zuma. Väga vana stiil ja ärritavad reklaamid on igal klõpsul ☹️
veel ei tea, kuidas mängida. info peaks tulema befire hakkate. vastasel potentsiaalselt goid mängu
Мермер Мисија Слагалице rznw
Värskenda! Varem arvasin, et mäng oli halb, kuid nüüd pärast mängimist ja üle 300 taseme löömist ei võimalda see enam vaadatud video kaudu edasi liikuda. Nad tahavad nüüd teie raha, sest videot ei esitata, et saaksite jätkata. Äärmiselt halb ja väärib aruannet/kaebust Googele. Nii palju reklaame. Teeb mängu üsna kasutuks. Rohkem reklaamiaega kui mänguaega. Enamik reklaame on 30 sekundi pikkused. Absoluutselt ei ole väärt reklaamiaega, mida peate taluma. Mäng on ok, aga nagu ma ütlesin, pole reklaamiaega väärt.
Üritamine 2 käivitage see,
Liiga palju reklaame
Mängul on enda jaoks palju ☺️ ja sellel on lõbus faktor, ainuke asi, et heliriba pole päris sellega kaasas muu tark suurepärane mäng
täiesti loll mäng, mis sunnib reklaame vaatama
Kuidas maa peal sa täielik tase 19? arvestades kustutamine
சலவைக்கல் மிஷன் புதிர் qoc
Super Stylist Fashion Makeover பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் bsl
Mulle meeldib see bubble shooteris
Leitud viga: ma mängisin bubble shooterit, mis asub marmorist tulistamise kõrval, kus kui mängite 1. taset või mis tahes taset, kui koputate järgmist liiga kiiresti pidevalt, jätate mõned tasemed vahele, parandate selle.....
Hea mäng 👍 tõeliselt väljakutsuv
355. tasemel olen mänginud kuid. Kui tulistad palli, asetab see selle sinna, kuhu ta tahab, siis kui teete head, kiirendab see palli, nii et te kaotate. Usun, et see on sellepärast, et nad tahavad, et te ostaksite, et teatud tasemeid ületada. Kõigi nälgivate inimestega siin maailmas ei ostaks ma kunagi lihtsalt selleks, et mõni tase läbida. ma kustutan.
See jääb seisma ja mis veel hullem, tulistab teises suunas, pidin telefoni välja lülitama, enne kui seda kasutada sain😠😠😠😠😠😠😠
puuduvad juhised ja tema ei ole väga intuitiivne
Soovin, et neil oleks sümbolid. Värvipimedatele on see raske
Meenutab mulle esimest arvutimängu, mida mängisin ja mida armastasin (tumblebugs). Naudin seda kiiret ja lõbusat tegemist.
hea mäng, kuid see teeb minu ekraanil alati ooterežiimis
Nagu teinegi mängija, olen mänginud seda mängu väga kõrgel tasemel, siis ühtäkki olen tagasi tasemel 1. Desinstallitud.
Pole hullu..mäng natuke igav